Effektiva Salongsannonser – Manualen

Hallå Salongsägare och småföretagare!

I den här manualen lär du dig hur du blir efterfrågad och fullbokad, genom enkla och roliga facebook & instagram annonser.

Om du vill lära dig hemligheterna kring hur du skapar ett oemotståndligt erbjudande som når rätt människor, läs vidare!

Träffa kunder varje dag på Instagram

Sluta jaga algoritmer och börja boka drömkunder med ett enkelt knapptryck. Lär dig skapa effektiva annonser på ett ekonomiskt sätt med en begränsad budget.

Hej mitt namn är Daniel!

Jag är väldigt extrovert, älskar allt som Italien har att erbjuda, och min dröm är att ha en hästgård på landet en vacker dag.

Jag hjälper ambitiösa salongsägare och småföretagare med något dom ofta fastnar på: Att göra “allt det där som handlar om digital marknadsföring” som kanske inte kommer helt naturligt för de allra flesta.

Jag har lärt dussintals salonger och egenföretagare inom skönhetsbranchen att själva växa sin kundbas och synlighet online på ett sätt som är både enkelt och roligt.

Jag har skrivit boken Salongsannonser för att paketera allt jag lärt mig och mina bästa tips, för att kunna hjälpa fler salongsägare att nå sina affärsmål och lyckas med sina annonser på facebook och instagram.

Vill du skapa dina egna X annonser?

Klicka nedan för att läsa mina bästa gratis-artiklar som hjälper dig bestämma vilka annonser du ska köra, ger dig en inspirationsboost och förbereder dig för att lära dig att säjlv skapa kundattraherande annonskamanjer på facebook och instagram!

Boka alla kunder du behöver;

Nå dina affärsmål och lev det liv du vill ha.

Salongsannonser är manualen för att fylla din bokningskalender och bygga en verksamhet som du själv älskar.

Salongsannonser- Manualen för salongsägare

En lättläst och komplett guide med steg för steg instruktioner som förklarar varje del av att lyckas med din annonsering på facebook och instagram – och hur allt hänger ihop.

Du lär dig allt från att konstruera ditt oemotståndliga rbjudande, till att producera säljande text, bild och video som attraherar och konverterar rätt kunder till din salong. Manualen håller dig i handen genom varje delmoment tills du får riktiga resultat i form av nya kunder, ökade intäkter och lönsamhet.

Du som läser kommer….

-Lära dig allt om att skriva effektiva texter och hur du enkelt skapar attraktiva videos som förvandlar “skärmscrollare” till “bokare”.

-Förstå precis vilken text eller video du ska ha i en annonskampanj för att den ska nå de affärsmål du satt upp.

-Ha säjlvförtroender att vara på topp och ge din önskade målgrupp allt det där som du kan bäst.

-Skapa och nå ut med ditt oemotståndliga erbjudande, och få nya bokningar från dina annonser på ett tryggt och förutsägbart sätt.

-Att kunna vrida på kranen och öka din kundtillströmning och din inkomst när det passar dig, med hjälp av en “vattentät” och pålitlig annons-strategi.

-Få tillgång till en stark nätverksgrupp med andra skönhetsproffs som bygger sina salonger samtidigt som du.

Låter det som din grej?

Innehåll

Kapitel 1

KÖP manualen och kör igång idag!

X Y

Detta får du:

Bonusar

Jag skapade manualen specifikt för just DIG

Brinnande frågor?

Få svaren här

Hur lång tid tar det att lära mig och skapa mina annonser?

Det flesta som köper boken och sätter igång direkt har sina annonser uppe inom 2-6 veckor. Men intensivpluggar du manualen behöver det inte ta mer än 2-3 dagar att både lära dig och skapa dina kampanjer. Du kommer se resultat inom någon vecka därefter om du implementerar det på rätt sätt direkt.

Har du en pengarna tillbaka garanti?

Absolut. Jag vet att dessa strategier fungerar idag, och jag jobbar med det här själv. Men är du inte nöjd vill jag inte behålla dina pengar. Bara mejla mig inom 60 dagar från ditt köp, med bevis på hur du implementerat, testat och försökt, så får du pengarna tillbaka. Du kan läsa mer om villkoren för pengarna-tillbaka-garantin här.

Jag har inga följare på instagram idag

Jag har försökt boosta inlägg förut och det funkar inte, är detta annorlunda?

Hur mycket behöver jag spendera på annonser?

Jättebra fråga! Jag rekommenderar vanligtvis att man börjar spendera 50-100kr om dagen och tar det därifrån. Det blir alltså 350-700kr i veckan. Kom ihåg att detta är annonskostnader som genererar intäkter genom nya kunder och bokningar. Därmed betalar dom för sig själva och det går oftast VÄLDIGT snabbt.

Vad kan jag marknadsföra i mina annonser?